foto1
foto1
foto1
foto3
foto6

PCK Star Drain

overzicht

PCK Star Drain е линейна дренажна система за повърхностно отводняване, която се състои от пластмасов дренажен елемент дъно (PVC) а прахово боядисана сив-хром или черна алуминиева дизайнерска решетка. Този канал се използва около жилища, където няма натоварен трафик (без камиони, а само преминаване на леки автомобили и пешеходци). Водата, идваща от дренажа на линията Star Drain, може лесно да се изведе в канализационната система или инфилтрационната система. Това може да се постигне чрез страничен или долен изход. Чрез заустване на водата в инфилтрационна система вие не само ще действате устойчиво, но също така ще подобрите водния баланс на почвата.

0 m

Седмично

0

Различни държави

0

Години гаранция

0

Дистрибутора в света

Star Drain 65/100

50x100
65 mm ширина
100 mm височина

Aqua Drain 100/50

100x50
100mm ширина
50mm височина

Aqua Drain 100/100

50x100
100mm ширина
100mm височина

PCK Belgium е компания, създадена в Белгия. Стартира дейността си през юни 2012 г., и за периода развитие от 14 години е натрупала опит с дренажни технологии и системи за повърхностно отводняване.

Нашият търговски офис във Ванкувър (Канада) беше открит през май 2018 г. за достъп до пазара в Северна Америка.

Нашите продукти, стилните серии Star Drain и Aqua Drain, в момента се произвеждат в три размера серии за да удовлетворят всички ваши изисквания за повърхностно отводняване. Всички продукти, които сме разработили, са с високо качество и се обработват с най-модерните технологии.

PCK Belgium знае, че доставя качествени продукти, които ще издържат на опустошенията на времето, благодарение на своя избор на суровини: PVC и алуминий.

PCK Belgium разполага със съоръженията, които му позволяват да консолидира доставките с различни продукти, което гарантира, че клиентите имат по-голяма степен на гъвкавост по отношение на складовите наличности.

testfoto